onsdag den 21. november 2012

squashbrødJeg har bagt squashbrød hertil aften, og det smager skisme godt. Der er masser af smag i. Jeg har brug den samme opskrift som her. Jeg er blevet mere tilhænger af squash i brødet end gulerødder lige pt. Jeg tænker også, at squashbrødet kunne være ret lækkert som madbrød til suppe og lignende :) Hvad kommer du i dit hjemmebagte brød?

6 kommentarer:

 1. Åh det ser lækkert ud Rikke. Jeg bager også en del og gerne groft. Har Meyers brødbog, men ellers er jeg go til "bare" at tømme skuffen for korn og kerner :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det smager også super godt. Jeg er også stor fan af Meyers brødbog. Til fødselsdage er hans gulerodsbrud simpelthen sååå lækre... ;)
   Kh Rikke

   Slet
 2. Svar
  1. Tak, Pernille. Det smager også ret godt! :)

   Slet
 3. Hvorfor skriver du at man kan erstatte sukkeret med sødemiddel? Jeg troede at sukkeret kom i fordi det aktiverer gæren og ikke for at give sødme... eller virker sødemiddel på samme måde?
  Det ser forøvrigt suverent godt ud det brød : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Fordi, at jeg flere gange har erstattet sukker med sødemiddel (ikke flydende, men pulver agtigt sødemiddel, feks det fra ISIS eller Stevia). Jeg har ikke oplevet nogen dårligere effekt af denne grund, men da jeg har brugt rigtig sukker i brødet her, så skal jeg ikke kunne sige det, men jeg vil da give det et forsøg:)
   Det smager super skønt, kan varmt anbefales:)

   Slet

Jeg elsker kommentarer - har du noget på hjertet, så skriv endelig :)